30 September 2008

Keputusan Ujian Psychometric MAS akan keluar tak lama lagi



Keputusan Ujian Psychometric MAS akan keluar tak lama lagi

huhuhu...tiap2 minggu aku kol MAS HR nk tawu result..balik2..jawapn sama..adik, 31/7 nye MISPA belum kuar lagi..kol next week k?

hurm...OK..terima kasih..

===

ingat nk beli baju kat Flight Crew Training Centre...tapi kakak in charge tu takde...adus

29 September 2008

Balik Kampung "Checklist"

Checklist sebelum balik kampung..

Baju raye dah ada..Baju mlayu dah ada..Ape lagi arr?

Haaa...Fish?? =)ehehehe...

dah beli dah holiday food...2 biji...boleh tahan sampai 7hari..huhu..fish aku mkn banyak..jadi dlm 5 hari kot..:>>:))



and...this is my FISH...



tapi...Timer untuk "lampu" ikan tak beli lagi...Hurm..nk kene cari ni..kalo x...takkan lampu on 24jam untuk 5 hari??Meletop nanti:no:

Jadi aku pun gi la cari jap...time kat pagar..ada sekor kucing ni..tido..mule2 aku x nampak..nasib baik aku x pijak..:>>:))..suke2 je tido tengah jalan..



Aku pun "kejotkan" la dia...


P/s: Saya tahu apa yg anda fikirkan apabila melihat "cara" kucing itu...Ketahuilah, bahawa aku takde kucing..ni kucing jiran datang singgah umah aku..huh|-|

Caw...nk gi beli timer...

24 September 2008

Seharian menghantar kue raya sekitar KL

"Letih"...

Itulah ungkapan yg boleh menggambarkan keadaan diriku..haha...hantar kue area KL 2-3hari sebelum raya mmg penat...dah la jem giler...org nk beli baju raya la ape la...tu pasal sesak teramat amat...sepatutnya sampai 15minit jadi 1jam 15minit..dah la aku yg drive kete...gi antar kat OCBC Bank...RHB Bank...Menara Celcom...aduh...nk benti tepi mmg takley...jem...kang langgar lak..:(

Ni snapshot betul2 depan OCBC Bank,Jln Tun Perak..Memang JEM!!XX(


Perjalanan ke Bank RHB plak..

Jem..1 lorong..??!:crazy:



KLCC...Huh:?: