18 January 2009

Swimmy...

Hari ni adalah sesi ke 3 blajar berenang...hari susah gila...haha..dia suh aku glide..dan amek nafas...bapa kali aku nk lemas..sbb mixture udara dan air..|-|:>>

haiz...susah...pakai pelampung baru boleh...;)B) TAKPE ke?

By the way, yg aja ari ni Cikgu pompuan..:roll:

null
:oops:

17 January 2009

Bonuslink...

null

Beberapa hari yg lepas, aku saja gatal tangan google pasal bonus link lps tgk ads kat Shell..jadi, dgn tak semena-mena, aku pun reg la..ahaaa...hari ni dah sampai kad dia...gud..cepat;D

null

tak lama...4-5hari aje...PERCUMA..ehehe..pasni boleh la gores kat shell..sbb, bila isi minyak dia tnya, bonuslink ada "bang"?

Takda...B)

null

Jadi, nanti lah aku gunakan...|-|:>>

15 January 2009

IJN---> PNB

Hurm...

Hari ni merupakan hari terakhir akan ku pergi ke IJN sbb sesi fisioterapi ayah aku dah habis..huh|-|

Akan tetapi........

Semasa dalam perjalanan...(to be exact), dlm terowong smart...kereta yang dipandu aku berbunyi ketap ketap ketap (tayar)..dan aku mula syak sesuatu...jadi "Emergency Checklist:P" referred...

1)Reduce Throttle (Speed) ------ ChecKed
2)Check kiri kanan(cermin) ------ ChecKed
3)Lepas stereng untuk menentukan tayar mana ------ ChecKed
4)Pasang lampu kecemasan ------ ChecKed
5)Berhenti ------ Initiate


Setelah berhenti dengan selamat di stesen minyak Esso, tgk je la gambar..tak tahu nk ckp apa

null
huhuhu...hancussss

and...the best part is...kat stesen minyak tu ada service centre...haha..mmg lucky....coz..I dont know how to change the damn tyre...:oops:

null

null
Penukaran sedang dilakukan

null
Spare tyre...haiz~

Disebabkan tayar pecah, ayah aku kene la gi naik teksi..huhu88|

Lepas dah settle tyre tu, gi jap PNB nk print statement,

null

null

null

Well, lepas dah settle PNB, trus gi IJN..tak abis lagi sesi fisio..jadi gi la kat kantin jap...tak lunch lagi doohh

null
Roti jala + kuah pasta + coleslaw = what the heck?:>

null
I'm cool??No la..I'm hawt!

Sekitar di IJN

null
Cleanliness is very important

null
Ahhh...i like that gel..

null
My and Our Heart is the same:oops::roll:

null
:no::.

null
Yeah..."notes"...aku amek je semua kat kaunter..for reference/reading..

Dah abis sesi fisio tu..ada la beberapa gambar sempat SNAP....pasni tak gi da;D

null
Aku x pnh pun naik ambulan...mcm seronok je:>:oops:

null

Ok...tata..tu je buat masa ni..:))

Akhir kata
Jagalah jantung anda dengan baik

12 January 2009

It's time to get wet..yeah..in a swimming po0L...

B):> ahaks...aku tak penah berenang sebelum ni, jd untuk mengatasi masalah itu, aku menyertai satu kelas belajar berenang berdekatan Bukit Jalil...

Instructor very good in experience...gud gud...:>>

since day 1, blajar "teknik" pernafasan dan sebagainya...

ehehe..kini dah masuk sesi kedua..iaitu meluncur dlm air..yeah...;D

mmg sronok...takde orang..air bersih...tenang..

null

null

total session : 10..completed 2:oops:

ehehehe...
so...thats all...

08 January 2009

SOGO 'Time'

yeah...another shopping complex..."Sogo"...:roll:

aku teman mak aku je...|-|:>>haha...takkan la aku nk pegi takde tujuan apa2...Last skali singgah lepas antar agreement MARA...

null

null
CNY just around the corner...

Tujuan gi sini sbb mama nk beli hadiah utk member dia "house warming"...

aku pun tgk2 la hadiah untuk "c-dia"...:yes: RAHSIA

null
Adakah ini hadiah "itu"? Besar gila cawan ni...haha

null

null
Eeerrrrr....:>>88|;D

Jenjalan punya jenjalan..aku rasa lapar...gi la kat fud court kat atas...

makanan simple je..

null

null
kkejut aku tgk price dia..RM5.70..huh...XX(


Dah settle...then balik...:roll: heeeeee

07 January 2009

Cari google & suar renang

ehehehe..nk berenang kene ada suar renang dan juga google...|-|

cuba la cari kat Tesco Xtra Cheras....tapi takde..

null

Jadi, pencarian diteruskan di Care4 kat bukit jalil...

haa..kat situ baru la jumpa google dan suar...perfex..

null
Yeah..aku penah buat apa yg dia tulis..:>>

null
Ngumpat apa tu???Jgn ingat ikan takley dgr...:>>:yes::))88|:lalala: hahaha...

hurm...dah settle barang aku...chow..:|

balik time petang2...mmg jem la MRR2....haiz~